CF17 New Romanticism 1
CF17 New Romanticism 1

ÚJ ROMANTIKA

Érezzük a természethez fűződő viszonyunkat. Felelősségünket, hogy gondoskodjunk a világról, és támogassuk a fenntarthatóságot. Részt vegyünk a cserekereskedelemben és újrahasznosítsuk a termékeket.

CF17 New Romanticism 3
CF17 New Romanticism 3

Érezzük a természethez fűződő viszonyunkat. Felelősségünket, hogy gondoskodjunk a világról, és támogassuk a fenntarthatóságot. Részt vegyünk a cserekereskedelemben és újrahasznosítsuk a termékeket. Egyre inkább az egészséges és felelősséggel termesztett élelmiszereket választjuk, és még soha ennyien nem próbáltuk megtermelni saját élelmünket. Hasznosítsd újra bútoraidat is újrafestéssel! Próbáld ki ennek a gyönyörű palettának a színeit és a [Visualizer] (/hu/articles/tltsd-le-az-uj-dulux-visualizer-alkalmazast) segítségével jelenítsd meg otthonodban!

CF17 New Romanticism 4
CF17 New Romanticism 4

“Ha az otthonod a szentélyed, élvezettel fogod használni ezeket a remek színeket egy nyugtató és hívogató hangulat megteremtéséhez. Ellensúlyozd az év színe, a Denim Drift semleges tónusát ezzel a merész lilával. Majd mosd el a beltér és kültér közti határokat, és használj buja növényeket és olyan természet ihlette kiegészítőket, mint ezek a fonott tárgyak.”

CF17 New Romanticism 2
CF17 New Romanticism 2

“Ez a gazdag, természet ihlette paletta tökéletes mindazok számára, akiket nemcsak saját jólétük, hanem a körülöttük lévő világ is foglalkoztat. Ezek a színek teret adnak a nyugodt elmélkedésnek. Az inspiráló tér iránti igényünk kulcsfontosságú eleme volt az Év Színének elemzésekor.”

Louise Tod
Szenior Színszakértő – Globális Esztétikai Központ

Fedezd fel a 2017-es trendeket és színpalettákat!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...