Díszítéshez csodás inspiráció az utazás. Emlékeidet ezzel az öt utazás ihlette díszítési ötlettel hozd otthonodba!
Ot utazas ihlette diszitesi otlet.

Öt utazás ihlette díszítési ötlet

Szakértőink inspiráció gyűjtéshez adnak tippeket.

Érezd magad otthon!

„Amikor valakinek az otthonában vagy hotelban vagyok, a fejemben mindig eljátszom azzal a gondolattal, hogy mit tartanék meg és mit változtatnék, ha ott élnék. Aztán kitalálom, hogy otthon hogy valósítsam meg azokat, amiket megtartanék.”

-- Willeke Jongejan, vezető globális színtervező

Vedd észre a kis dolgokat!

„Úgy látom, hogy egy kultúráról a legtöbbet a kis dolgokon keresztül lehet felfedezni. Vegyük például az élelmiszer csomagolást - a dizájn mindenhol más. Amikor külföldön vagyok, mindig hozok haza címkéket, csomagolóanyagokat, nyomtatott szórólapokat - és inspirációnak használom őket.”

-- Marieke van der Bruggen, globális színtervező

Kirakatnézegetés

„Egyik kedvenc időtöltésem külföldön, hogy naplementekor járom a város utcáit és nézem, ahogy a lakásokban meggyújtják a villanyokat. Szeretem látni, hogyan élnek dekorált otthonukban és mindig találok hazavihető ötletet.”

Heleen van Gent, a Global Aesthetics Center igazgatója

Ínyenc ihlet

„A bárok és az éttermek számomra kitűnő ötletforrások. Mindent lefényképezek a széktől a hamutartóig, a poharaktól a tükrökig. Otthonra hasonló tárgyakat keresek online webhelyeken.”

--Marieke Wielinga, globális színtervező

Utazási album

„Amikor utazom, szeretek szövetmintákat gyűjteni. Lehet ez párna, sál, egy kis kárpitszövet - mindegy. A minták és színek mindenhol más nyelven beszélnek és mindegyik hatással lesz munkahelyi és otthoni ötleteimre.”

-- Louise Smith, vezető globális színtervező

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...