Öt ötlet romantikus menedék létrehozásához, csipke sablonok, drapériák, gazda festékszínek, luxusszövetek és világítás használatával.
Otletek romantikus belso terekhez

Öt ötlet romantikus menedék létrehozásához

Tedd szenvedélyesebbé lágy megvilágítással, mintás szövetekkel és gazdag színárnyalatokkal!

1. Fess egy finom csipkés mintát!

Gyönyörű csipkés mintát könnyű létrehozni. Stencil készletet vehetsz a helyi kézművesboltban vagy csinálhatsz egyet magadnak.

Mielőtt ragasztószalaggal a falhoz rögzíted a stencilt, legjobb, ha megméred és megjelölöd ceruzával a falat, hogy a stencil biztosan teljesen egyenes legyen. Ezután fesd át a stencilt hengerrel vagy festőecsettel!

2. Öltöztesd ágyadat puha szövetekbe!

Baldachinnal tedd varázslatossá ágyadat! A gyönyörű redőzött szövetek segítenek a fény felfogásában és lágy, romantikus hangulat felkeltésében.

3. Fess gazdag, érzéki színekkel!

A romantika és a dráma együtt jár, úgyhogy miért ne vennéd körbe magad mély, érzéki színekkel. A sötét zöldeskék fokozza a hangulatot, amíg a mélyvörös szenvedélyt sugároz. Az egész szobát is kifestheted ezeknek a mély, drámai színárnyalatoknak egyikével, vagy egy kis drámát vihetsz be figyelemfelkeltő fallal vagy hangsúllyal.

4. Tobzódj a pazar kelmékben!

A luxusszövetek rétegei remek romantikus hangulatot keltenek. Az ágyneműt, a lakástextilt és a párnákat luxusszövetekből válaszd, mint a bársony, a selyem és a műszőrme.

5. Játssz a fénnyel és árnyékkal!

A mennyezet fényes csillárja helyett használj különféle világító elemeket, hogy a szoba különböző pontjai fókuszba kerüljenek, lágy fényű lámpát helyezz a kisasztalra vagy olvasólámpát a fotel mellé, hogy egy kényelmes kis sarkot hozz létre!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...