CF16 örökség és jövő hero image
CF16 örökség és jövő hero image

Örökség és Jövő

Ötletelésünk kiindulópontja a következő volt: "Ismerned kell a múltadat ahhoz, hogy tervezhesd a jövődet." A mai globális márkák nagy hangsúlyt helyeznek múltjuk felfedezésére és megjelenítésére.

CF16 örökség és jövő section 1
CF16 örökség és jövő section 1

Ötletelésünk kiindulópontja a következő volt: "Ismerned kell a múltadat ahhoz, hogy tervezhesd a jövődet." A mai globális márkák nagy hangsúlyt helyeznek múltjuk felfedezésére és megjelenítésére. A milánói dizájnvásáron például számos vállalat vonultatta fel múltját jövőbeni termékei mellett. Miért? Mert örökségük hamisíthatatlan eredetiséget és hitelességet biztosít nekik, a hosszú múlt érzését kölcsönzi számukra és segít jövőjük megformálásában. Mindkét irányba tekintve képesek inspirációt meríteni a múltból, demonstrálni identitásuk alapjait és önbizalmat szerezni a következő lépések megtételéhez.

CF16 örökség és jövő section 2
CF16 örökség és jövő section 2

A vintage és antik utalások kontrasztba állíthatók a modern időkkel - vagy éppen erősíthetik azokat; van olyan felfogás, hogy történelmük megbecsülésével - akár magánszemélyként, akár vállalatként - értéket teremtünk és alkalmasabbá, felkészültebbé válunk a jövő formálására. Színpalettára lefordítva látjuk a gazdag örökségünket tükröző vörösek, de van egy világos korszerűség érzetünk is, amely a jövőbe mutat.

Az Örökség és Jövő színpaletta színei:

Tudj meg többet a 2016-os színtrendekről:

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...