CF17 New Romanticism 3

Érezzük a természethez fűződő viszonyunkat. Felelősségünket, hogy gondoskodjunk a világról, és támogassuk a fenntarthatóságot. Részt vegyünk a cserekereskedelemben és újrahasznosítsuk a termékeket. Egyre inkább az egészséges és felelősséggel termesztett élelmiszereket választjuk, és még soha ennyien nem próbáltuk megtermelni saját élelmünket. Hasznosítsd újra bútoraidat is újrafestéssel! Próbáld ki ennek a gyönyörű palettának a színeit és a Visualizer segítségével jelenítsd meg otthonodban!

CF17 New Romanticism 4

“Ha az otthonod a szentélyed, élvezettel fogod használni ezeket a remek színeket egy nyugtató és hívogató hangulat megteremtéséhez. Ellensúlyozd az év színe, a Denim Drift semleges tónusát ezzel a merész lilával. Majd mosd el a beltér és kültér közti határokat, és használj buja növényeket és olyan természet ihlette kiegészítőket, mint ezek a fonott tárgyak.”

CF17 New Romanticism 2

“Ez a gazdag, természet ihlette paletta tökéletes mindazok számára, akiket nemcsak saját jólétük, hanem a körülöttük lévő világ is foglalkoztat. Ezek a színek teret adnak a nyugodt elmélkedésnek. Az inspiráló tér iránti igényünk kulcsfontosságú eleme volt az Év Színének elemzésekor.”

Louise Tod

Szenior Színszakértő – Globális Esztétikai Központ

Fedezd fel a 2017-es trendeket és színpalettákat!

CF17 The Working Home 1

Munkahely Otthon

A munka és magánélet közti határok elmosódnak, így egyre inkább a kiegyensúlyozottságot keressük az életünk és munkánk között. Az otthonunk egyben az irodánk is lett, míg az irodánk már szinte olyan, mint az otthonunk, mivel 24/7 órás életet élünk.

CF17 Shared Individualism 1

Megosztott Indivualizmus

A Dulux egyik kutatása kimutatta, hogy az emberek vágynak az individualizmusra, ám egyidejűleg szeretnének valami nagyobbnak is részesei lenni: megosztani, együttműködni, gondoskodni és segíteni.

CF17 Considered Luxury 1

Megfontolt Luxus

Egy olyan világban, ahol mindenünk megvan, amire csak vágyunk, az emlékeink sokkal fontosabbak, mint a vagyontárgyaink. Az Megfontolt Luxus trendje egy újfajta életmódot mutat be; egy új fogyasztói kultúrát, ahol a tapasztalatoknak van értéke a tulajdonnal szemben.

CF17 COTY1

2017 ÉV SZÍNE

Fedezd fel a 2017-es Év Színét, a Denim Driftet és a teljes színpalettát, amely az új időket tükrözi és életünket más megvilágításba helyezi. Egy gyönyörű színpaletta, amely megfelel a legfrissebb trendeknek, könnyen érthető, mégis teljesen új, kifinomult és sokoldalú.