CF17 The Working Home 3

A munka és magánélet közti határok elmosódnak, így egyre inkább a kiegyensúlyozottságot keressük az életünk és munkánk között. Az otthonunk egyben az irodánk is lett, míg az irodánk már szinte olyan, mint az otthonunk, mivel 24/7 órás életet élünk. Gyönyörű helyre van szükségünk, ahol otthonról is dogozhatunk és új inspirációra ennek megvalósításához. A Dulux egy gyönyörű színpalettát alkotott meg, hogy segítsen otthonod különböző zónáinak kialakításban.

CF17 The Working Home 4

“A zónák kialakítása kulcsfontosságú az otthoni munkához. A fenti képen látható szobában egy okkerarany színblokkal alakítunk ki hangsúlyos és stimuláló részt, amely egyben stílusos háttere is egy rumlis íróasztalnak. Ideális kicsi helyekhez is. Kontrasztos színekkel tökéletes otthoni irodát hozhatsz létre, amely inspirál majd a munkádban. Az okostelefonok és táblagépek világában egyre sürgetőbb az igényünk egy rugalmas dolgozósarok kialakítására akár az otthonunkban, akár a vidéki nyaralónkban.”

CF17 The Working Home 2

“Olyan egymáshoz kapcsolódó tereket alakíts ki, amelyeket a laptop felnyitásától a villanyok lekapcsolásig kiélvezhetsz. Minták vagy színblokkok segítségével is kijelölheted a dolgozósarkot. Én egy hangsúlyos okkerarany négyzetet használtam az íróasztal zónájának kiemeléséhez, hogy ne váljon az egész szoba egy folyamatos irodai térré. A Visualizer alkalmazás segítségével te is kipróbálhatod ezeket a színeket otthonod falain!

Marieke Wielinga

Szenior Színszakértő – Globális Esztétikai Központ

Fedezd fel a 2017-es trendeket és színpalettákat!

CF17 New Romanticism 1

Új Romantika

Érezzük a természethez fűződő viszonyunkat. Felelősségünket, hogy gondoskodjunk a világról, és támogassuk a fenntarthatóságot. Részt vegyünk a cserekereskedelemben és újrahasznosítsuk a termékeket.

CF17 Shared Individualism 1

Megosztott Indivualizmus

A Dulux egyik kutatása kimutatta, hogy az emberek vágynak az individualizmusra, ám egyidejűleg szeretnének valami nagyobbnak is részesei lenni: megosztani, együttműködni, gondoskodni és segíteni.

CF17 Considered Luxury 1

Megfontolt Luxus

Egy olyan világban, ahol mindenünk megvan, amire csak vágyunk, az emlékeink sokkal fontosabbak, mint a vagyontárgyaink. Az Megfontolt Luxus trendje egy újfajta életmódot mutat be; egy új fogyasztói kultúrát, ahol a tapasztalatoknak van értéke a tulajdonnal szemben.

CF17 COTY1

2017 ÉV SZÍNE

Fedezd fel a 2017-es Év Színét, a Denim Driftet és a teljes színpalettát, amely az új időket tükrözi és életünket más megvilágításba helyezi. Egy gyönyörű színpaletta, amely megfelel a legfrissebb trendeknek, könnyen érthető, mégis teljesen új, kifinomult és sokoldalú.