CF17 Shared Individualism 3

A Dulux egyik kutatása kimutatta, hogy az emberek vágynak az individualizmusra, ám egyidejűleg szeretnének valami nagyobbnak is részesei lenni: megosztani, együttműködni, gondoskodni és segíteni. Ennek a palettának a friss és játékos színei ideálisak ezen vágyak kifejezésére, és tökéletesek közösségi terek kialakításához, ahol mindenki jól érezheti magát. A városok egyre nagyobbakká válnak, a demográfiai és szociális felépítésük folyton változik és így a valahová tartozás érzése és a csoportos tevékenységek fontossága is előtérbe kerül.

CF17 Shared Individualism 4

“Egy megosztott paletta lehetővé teszi olyan egyedi kis halmazok kialakítását, amelyek egyúttal alkalmasak dekorációs kohézió létrehozására is. Mégis hogyan tükrözhetik egy közös otthon falai az ott élők különböző személyiségeit? Mindehhez meleg és barátságos színek együtthatása szükségeltetik. Ezen a palettán megtalálható a harsány neon, a halvány rózsaszín és az élénk cseresznyeszín, de a megnyugtató hatású Denim Drift mellett olyan harmóniát hoznak létre, ahol mindegyikük karaktere helyet kap kompromisszumok nélkül.”

CF17 Shared Individualism 2

“Ez a színpaletta nem csak a családoknak szól – bárki, aki másokkal osztozik az életterén, fel tudja becsülni a barátságos közös terek értékét. Próbáld ki te is ezeket a színeket a Visualizer alkalmazás segítségével otthonodban is!”

Marieke van der Bruggen

Szenior Színszakértő – Globális Esztétikai Központ

Fedezd fel a 2017-es trendeket és színpalettákat!

CF17 New Romanticism 1

Új Romantika

Érezzük a természethez fűződő viszonyunkat. Felelősségünket, hogy gondoskodjunk a világról, és támogassuk a fenntarthatóságot. Részt vegyünk a cserekereskedelemben és újrahasznosítsuk a termékeket.

CF17 The Working Home 1

Munkahely Otthon

A munka és magánélet közti határok elmosódnak, így egyre inkább a kiegyensúlyozottságot keressük az életünk és munkánk között. Az otthonunk egyben az irodánk is lett, míg az irodánk már szinte olyan, mint az otthonunk, mivel 24/7 órás életet élünk.

CF17 Considered Luxury 1

Megfontolt Luxus

Egy olyan világban, ahol mindenünk megvan, amire csak vágyunk, az emlékeink sokkal fontosabbak, mint a vagyontárgyaink. Az Megfontolt Luxus trendje egy újfajta életmódot mutat be; egy új fogyasztói kultúrát, ahol a tapasztalatoknak van értéke a tulajdonnal szemben.

CF17 COTY1

2017 ÉV SZÍNE

Fedezd fel a 2017-es Év Színét, a Denim Driftet és a teljes színpalettát, amely az új időket tükrözi és életünket más megvilágításba helyezi. Egy gyönyörű színpaletta, amely megfelel a legfrissebb trendeknek, könnyen érthető, mégis teljesen új, kifinomult és sokoldalú.