CF17 Considered Luxury 4

Egy olyan világban, ahol mindenünk megvan, amire csak vágyunk, az emlékeink sokkal fontosabbak, mint a vagyontárgyaink. A Megfontolt Luxus trendje egy újfajta életmódot mutat be; egy új fogyasztói kultúrát, ahol a tapasztalatoknak van értéke a tulajdonnal szemben. Elsődleges célunk felbecsülhetetlen értékű emlékek gyűjtése, mert új szemmel nézünk világunkra és fecsegés helyett tapasztalatokkal töltenénk meg életünket. Mindezt pedig színpalettára is lefordítottuk.

CF17 Considered Luxury 3

“A széles, horizontális csíkok a falon tágítják a szobát. Ha csíkos falat festesz, mindig a világosabb színt vedd alapul, és hagyd megszáradni. Majd mérd ki és jelöld be a sötét csíkok helyét. A fizikai dolgoktól az érzéki tapasztalás felé fordulás trendje lendülettel teli. Ez a leszűkített paletta igazán jól tükrözi ezt az új szemléletmódot. Próbáld ki ezeket a színeket az otthonodban is a Visualizer alkalmazás segítségével!”

CF17 Considered Luxury 2

“Ez a színkombináció a lágy semleges színek legjobbjait ragadja meg és a Denim Drift-et igazán kihangsúlyozza. A hatást jól megválogatott, finom tapintású kiegészítőkkel teheted teljessé: egy kis kasmírral vagy egy imádnivaló trópusifa-asztallal. Én azt szeretném ünnepelni, ami igazán számít, de azt bizony rendesen!”

Willeke Jongejan

Szenior Színszakértő – Globális Esztétikai Központ

Fedezd fel a 2017-es trendeket és színpalettákat!

CF17 New Romanticism 1

Új Romantika

Érezzük a természethez fűződő viszonyunkat. Felelősségünket, hogy gondoskodjunk a világról, és támogassuk a fenntarthatóságot. Részt vegyünk a cserekereskedelemben és újrahasznosítsuk a termékeket.

CF17 The Working Home 1

Munkahely Otthon

A munka és magánélet közti határok elmosódnak, így egyre inkább a kiegyensúlyozottságot keressük az életünk és munkánk között. Az otthonunk egyben az irodánk is lett, míg az irodánk már szinte olyan, mint az otthonunk, mivel 24/7 órás életet élünk.

CF17 Shared Individualism 1

Megosztott Indivualizmus

A Dulux egyik kutatása kimutatta, hogy az emberek vágynak az individualizmusra, ám egyidejűleg szeretnének valami nagyobbnak is részesei lenni: megosztani, együttműködni, gondoskodni és segíteni.

CF17 COTY1

2017 ÉV SZÍNE

Fedezd fel a 2017-es Év Színét, a Denim Driftet és a teljes színpalettát, amely az új időket tükrözi és életünket más megvilágításba helyezi. Egy gyönyörű színpaletta, amely megfelel a legfrissebb trendeknek, könnyen érthető, mégis teljesen új, kifinomult és sokoldalú.