CF17 COTY 2

Az Év Színe - DENIM DRIFT 87BG 27/077

Fedezd fel a 2017-es Év Színét, a Denim Driftet és a teljes színpalettát, amely az új időket tükrözi és életünket más megvilágításba helyezi. Egy gyönyörű színpaletta, amely megfelel a legfrissebb trendeknek, könnyen érthető, mégis teljesen új, kifinomult és sokoldalú.

CF17 COTY3

“A nemzetközi építészeti, divat és designtrendek megfigyelése után arra jutottunk, hogy a jelen pillanat színe a kék. Hogy az otthonokba is bekerülhessen, a csapat egy olyan kéket választott, amely egyaránt alkalmazható a fürdőszobában, mint a hálószobában. A Denim Drift 2017-ben kötelező! Hidd el, jól fog mutatni a faladon!”

Heleen van Gent
Kreatív Igazgató
AkzoNobel Globális Esztétikai Központ

CF17 COTY4

A kék a mindennapjaink színe. Az ég színe. A ruháink színe. És mostantól a falaink színe is. Vedd elő az ecseted és mártsd bele a 2017-es év színébe, a Denim Driftbe, amelyet a különböző területekről érkező designereink csapata választott ki. Hogy megmutassuk, mennyire sokoldalú is a Denim Drift, a Globális Esztétikai Központ négy különböző trendet határozott meg, amelyekben az év színe más és más hatást fejt ki.

Az év színének kiegészítéseként összeállítottunk egy rokon színpalettát, amely kék és tónusos árnyalatokat mutat be, és új módon kombinálja a színeket. Próbáld ki Te is a falaidon a Visualizer alkalmazás segítségével!

Fedezd fel a 2017-es év trendjeit és színpalettáit!

CF17 New Romanticism 1

Új Romantika

Érezzük a természethez fűződő viszonyunkat. Felelősségünket, hogy gondoskodjunk a világról, és támogassuk a fenntarthatóságot. Részt vegyünk a cserekereskedelemben és újrahasznosítsuk a termékeket.

CF17 The Working Home 1

Munkahely Otthon

A munka és magánélet közti határok elmosódnak, így egyre inkább a kiegyensúlyozottságot keressük az életünk és munkánk között. Az otthonunk egyben az irodánk is lett, míg az irodánk már szinte olyan, mint az otthonunk, mivel 24/7 órás életet élünk.

CF17 Shared Individualism 1

Megosztott Indivualizmus

A Dulux egyik kutatása kimutatta, hogy az emberek vágynak az individualizmusra, ám egyidejűleg szeretnének valami nagyobbnak is részesei lenni: megosztani, együttműködni, gondoskodni és segíteni.

CF17 Considered Luxury 1

Megfontolt Luxus

Egy olyan világban, ahol mindenünk megvan, amire csak vágyunk, az emlékeink sokkal fontosabbak, mint a vagyontárgyaink. Az Megfontolt Luxus trendje egy újfajta életmódot mutat be; egy új fogyasztói kultúrát, ahol a tapasztalatoknak van értéke a tulajdonnal szemben.