Dulux A Nagyvilág Színei: Tibet

Dulux A Nagyvilág Színei: Tibet

 

Egzotikus, narancsos árnyalatok


 

Életteli narancssárgák a pozitív hangulatú otthonért

Tibet 4900 méteres tengerszint feletti magasságával a föld legmagasabban fekvő lakott területe, a világ tetejeként is emlegetik. Szakrális hely, szerzetesek otthona, ahol a lélek megtisztul. Ember által keltett viharok viharok dúlják, a szellemi energiák lecsendesítik. Miként mi is megnyugszunk, ha egy munkás nap után hazaérünk. Egy jól eltalált narancsos árnyalat pedig mindig jókedvre derít.

Rendeld meg a kiválasztott színt!

Ha megvan a tökéletes árnyalat, egyszerűen be is szerezheted a festéket. Rendeld meg kedvenc termékeidet partnereink webshopjából, hogy neked már csak a festéssel kelljen foglalkoznod!

Életteli narancsok

A narancssárgák lenyűgözően életteli színek. Fokozzák a lelkierőt,és magukban hordozzák az élet örömeit. Telítettségtől függően alkotói fellendülést és a pozitív változások iránti vágyat hozzák  magukkal, vagy nyugodt optimizmust és a környező világgal való egység érzetét keltik.   

A válogatásban intenzív narancsos árnyalatok szerepelnek, mint a Szikrázó napkelte, Hajnali áhítat, Gyömbér cseppek, Himalája só, Homok mandala, Fűszeres jakvaj és Izzó homoktövis.

Fedezd fel velünk a Nagyvilág színeit és kalandozz a színek világában!

Képzeld el faladon a vibráló narancsokat!

Töltsd le a Visualizer alkalmazást, és próbáld ki még festés előtt a Dulux A Nagyvilág Színei Tibet palettáját.

Próbáld ki teszterrel!

Ha nem vagy biztos melyik árnyalat illik legjobban otthonodba, próbáld ki őket kis felületen.  A Dulux tester hengeres kiszerelésű festékmintáinkkal könnyű a választás!  Rendeld házhoz a festékmintákat és kísérletezz kedvedre!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...