Dulux A Nagyvilág Színei: Provence

Dulux A Nagyvilág Színei: Provence

 

Lágy, virágos tónusok


 

Lilák és rózsaszínek harmóniája egy palettában

Ha Provence, akkor mi más, mint a levendulamezők? E csodás növénynek egyre nagyobb a rajongótábora itthon is. Nem csoda, hiszen nem csupán látványt kínál, de megannyi terméket is a szappantól a szörpön át az illataromáig. Elsősorban azonban a szemet gyönyörködteti, és nemcsak a hullámzó, lilás dombok formájában, hanem akár otthon, a falainkon is.

Rendeld meg a kiválasztott színt!

Ha megvan a tökéletes árnyalat, egyszerűen be is szerezheted a festéket. Rendeld meg kedvenc termékeidet partnereink webshopjából, hogy neked már csak a festéssel kelljen foglalkoznod!

Finom, elegáns árnyalatok

A virágos mezőt idéző kollekcióban a Hamvas rózsa, Mandulavirág, Provence varázs, Meghitt Fészek, Nyíló rozmaring, Levendula völgy és Érzéki sanzon árnyalatok is szerepelnek. A lilák és rózsaszínek magukban hordozzák a törékenység és az erő vibráló ellentétét, s ezzel erőteljesen befolyásolják a hangulatot. A rózsaszín árnyalatai finom, nőies, romantikus stílust adnak a környezetnek - rokonszenvet ébresztenek és megnyugtatnak. A sajátosan titokzatos lila segít megtalálni a belső egyensúlyt, és kimeríthetetlen forrása az inspirációnak.

Fedezd fel velünk a Nagyvilág színeit és kalandozz a színek világában!

Képzeld el faladon a lágy lilákat és rózsaszíneket!

Töltsd le a Visualizer alkalmazást, és próbáld ki még festés előtt a Dulux A Nagyvilág Színei Provence palettáját. 

Próbáld ki teszterrel!

Ha nem vagy biztos melyik árnyalat illik legjobban otthonodba, próbáld ki őket kis felületen.  A Dulux tester hengeres kiszerelésű festékmintáinkkal könnyű a választás!  Rendeld házhoz a festékmintákat és kísérletezz kedvedre!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...