Nappali szalmaszínű falakkal

Érezd át a természet varázsát otthonodban a 2023-as év Dulux színével

A 2023-as év Dulux színe, a Szertelen Képzelet ragyogó és felemelő tónus, mely természetközeli érzetet kelt, és segít, hogy jobban érezzük magunkat otthonunkban. Ismerd meg, hogyan választjuk ki az év színét, és hogyan kombinálhatjuk a trendeknek megfelelő árnyalatokkal a szobák hangulatának átformálásához...

Annak érdekében, hogy az év színe valóban releváns és időszerű legyen, alapos kutatást végzünk világszerte. Minden évben trend előrejelzést készítünk, és kikérjük egy nemzetközi belsőépítészeti és lakberendezési szakértőkből álló testület véleményét, arról, hogy mi fogja befolyásolni életünket az elkövetkező néhány évben. Így megismerhetjük, merre tart a világ, és a pillanat hangulatának megfelelő színnel adhatunk választ rá.

Idén a természet az egyik legfontosabb téma világszerte, így mi is arról beszéltünk, milyen módokon támogat és inspirál minket a természet. Beszélgetéseink elvezettek bennünket a 2023-as év Dulux színének lényegéhez: a képzelet magjai – ez a kifejezés foglalja össze a természet mindent átalakító erejét – és magát az árnyalatot. A Szertelen Képzelet ragyogó természetes tónus, mely kapcsolatot kínál a természettel, és elhozza a természet varázsát otthonunkba. Négy könnyen használható színpalettát hoztunk létre köré: a Csábító, a Pezsdítő, a Nyers és a Áramló palettát. Mindegyik más módon mesél arról, hogyan ihlet meg minket a természet.

Lágyság a konyhában

 

A természettel való összekapcsolódástól kisimulunk, és a Csábító paletta megnyugtató, az erdők hangulatát idéző árnyalatai stabil és támogató légkört teremtenek. Itt a halvány zöld és a Szertelen Képzelet kombinációja lágy és meleg hangulatot kölcsönöz a konyhának.

 

Ide kattintva láthatsz ötleteket a Csábító paletta használatához. 

Színek:
60YY 33/130 G3.12.56
50YY 49/191 G0.16.68

Kéttónusú konyhafal

Vidám családi tér kialakítása  

 

A Pezsdítő paletta élénk árnyalatai a vadvirágos mező sokféleségét ünnepli. Itt csillogó színfoltot kölcsönöznek a 2023-as év színére, azaz a Szertelen Képzelet árnyalatúra festett falnak, így vidám családi teret teremtenek, mely játékos és pezsdítő hatású.

Ide kattintva láthatsz ötleteket a Pezsdítő paletta használatához.

Színek:
50YY 49/191 G0.16.68
90RR 28/245 B1.18.51
70YR 27/404 D6.38.51

Csíkos falú szoba hintalóval

Hívogató hangulatú hálószoba 

 

A minket körülvevő természetes anyagok értékére figyelmet irányító Nyers paletta befogad és kiteljesít. Itt egy lágy barna színnel kombináltuk a 2023-as év Dulux színét, a Szertelen Képzelet árnyalatot, hogy kényelmes és hangulatos hálószobát alakítsunk ki.

Ide kattintva láthatsz ötleteket a Nyers paletta használatához. 

Színek:
10YY 30/106 E7.10.53
50YY 49/191 G0.16.68

Hálószoba lágy barna és aranysárga falakkal

Kiegyensúlyozott gyermekszoba

 

Áramló palettánk az egyensúlyról szól. Ez a kéttónusú effektus egy lágy kék színt kombinál a Szertelen Képzelet árnyalattal, így vidám, de mégsem tolakodó – tökéletes a gyermekszobába.

Ide kattintva láthatsz ötleteket a Áramló paletta használatához. 

 

Színek:
14BB 55/113 T0.10.70
50YY 49/191 G0.16.68

Gyermekszoba kisággyal és csíkos fallal
Az adatok lekérése, kérjük, várjon...