Étkező barack-, sárga és szalmaszínű falakkal

Harmonikus és vidám tér létrehozása az év Dulux színével

A rétek, prérik és vadvirágos mezők természetes nyüzsgése és sokfélesége ihlette Pezsdítő paletta színei életerőt és örömet visznek otthonod bármely helyiségébe. 

Pezsdítő palettánk a természet rendkívüli ökoszisztémáiból merít ihletet – gondolj csak a gyönyörű rétekre, amelyek fűféléknek, vadvirágoknak, pillangóknak és méheknek adnak otthont. A paletta otthonunkban használt élénk színei gazdag és energikus, egyben játékos hangulatú és vidám tereket teremtenek.

A Pezsdítő árnyalatai tökéletes választások, ha merész hangulatot szeretnél teremteni, és egyéniséget vinnél otthonodba. Légy kreatív a geometriai formákkal, hozz létre erős kontrasztokat osztott festésű falakkal, vagy emeld ki a helyiség fókuszpontjait átgondolt színblokkokkal.

Próbáld ki ezt a négy vidám dekorációs ötletet, és kombináld bátran a Pezsdítő paletta színeit az év Dulux színével, a Szertelen Képzelet árnyalattal. 

Mintás fal a nappaliban

 

Légy merész a nappaliban: kombináld a színeket, és játssz a festékeffektusokkal, hiszen a Pezsdítő paletta a színek kombinálásáról szól. Itt egy Szertelen Képzelet színnel festett kör kölcsönöz vidám, váratlan hangulatot a lágy rózsaszín falnak, amivel meleg és ragyogó érzetet kelt.

Színek:
30YR 49/097 C2.06.68
50YY 49/191 G0.16.68

Pasztellrózsaszín falak egy nappaliban, festett arany körrel.

Kontraszt a hálószobában

 

Az élénk, de harmonikus Pezsdítő színeket úgy válogattuk össze, hogy jól működjenek együtt, így szabadon kibontakoztathatod velük kreativitásodat egy osztott falas festés során. Itt egy lágy rózsaszínnel kiemelt rész jelöli ki az ágy területét, míg a szoba többi része a 2023-as év színére, vagyis a Szertelen Képzelet árnyalatra van festve. Ez a kombináció vidám, meleg és barátságos teret alkot.

Színek:
30YR 49/097 C2.06.68
50YY 49/191 G0.16.68
90RR 28/245 B1.18.51

Lessünk be egy ajtón át a függőlegesen osztott, rózsaszín és szalmasárga falú hálószobába.

Vigyél napsütést a konyhába 

 

A vadvirágos mezők tónusai ihlette Pezsdítő színek jól illenek egymáshoz, és könnyen rétegezhetők. Itt a Szertelen Képzelet és a gazdag sárga szín kombinációja életre kelti a konyhát. 

Színek:
50YY 49/191 G0.16.68
45YY 51/365 F8.31.69

Konyha világossárga polccal

Kelts érdekes hatást színes blokkokkal

 

Egyszerű színblokkos technikával könnyen kelthetsz erős hatást – a Pezsdítő paletta tónusait a Szertelen Képzelet árnyalattal kombinálva nem lőhetsz mellé. Ezen a munkaterületen a pasztellrózsaszín lépcső visszafogott hatást kelt az év színére festett falak és mennyezet mellett. A rózsaszín azonos árnyalatában összeválogatott berendezési tárgyak és kiegészítők tökéletesen felteszik az i-re a pontot.

Színek:
50YY 49/191 G0.16.68
30YR 49/097 C2.06.68

Dolgozószoba pasztellrózsaszínre festett lépcsővel
Az adatok lekérése, kérjük, várjon...