Megérkezett a Dulux A Nagyvilág Színei legújabb palettája, a Scandinavia!

Csodálatos tájak, kristálytiszta levegő, hegyek és víz, finom és mély színek jutnak elsőként eszünkbe, ha Skandináviára gondolunk. Ebből a természetközeli világból indult világhódító útjára számos meghatározó jelentőségű formaterv és lakberendezési irányzat.

A visszafogott, környezettudatos életszemlélet szinte mindig együtt jár a tiszta megoldások keresésével. Bárhol is élünk, tudatosan törekszünk rá, hogy a körülöttünk lévő világot még otthonosabbá, még barátságosabbá, minden elemében meghitté tegyük. A skandináv életstílus mindig a praktikumról szólt. Arról, hogy a hétköznapi életünket és otthonunkat is a lehető legegyszerűbben, a maguk természetes szépségében letisztult tárgyakkal, színekkel és formákkal vegyük körül. 

Ez a színcsalád a tiszta, őszinte, egyenes, kékes és szürkés pasztell árnyalatok mentén mutat stabilitást és nyugalmat - egyszerű formájú tárgyakkal és világos famintázatú bútorokkal kiegészítve pedig csodálatosan természetes harmóniát teremt az otthonunkban. 

Találd meg a hozzád legjobban illő árnyalatot! Nem tudsz dönteni? Új, hengeres kiszerelésű festékmintáinkkal könnyű a választás!