Válassz egy nappal és éjszaka is megfelelő színösszeállítást!

A konyha színösszeállításának kiválasztásánál fontos, hogy olyan színárnyalatokat válassz, amelyek családi összejövetel vagy esti vendéglátás esetén is megfelelnek. A lágy, krétaszínű árnyalatok, mint a lila, a tengerzöld és a kékesfehér nem csak időtlen színek, hanem, ha az alkalom úgy kívánja, további kellékekkel is díszíthetők.

Ezek a lágy színek az időtlenség érzetével a vendégeket is azonnal ellazítják, és kiváló természetes hátteret biztosítanak, ahol a saját és a családod stílusa kitűnően érvényesül.

Itt a falakat törölhető matt festékkel festették le eau de Nil színnel, amely friss arculatot ad a szobának.

A zsúfoltság csökkentését stílusos tárolási megoldásokkal old meg!

A forgalmas családi konyhában rengeteg tárolóhelyre van szükség - különösképpen el kell zárni dolgokat a kis kezek elől! Itt a fehér konyhaszekrények a helyiséget világossá és tágassá teszik, a sötétbarna alapelemek pedig az egész összeállítást kiegészítik.

Vigyél meleget a helyiségbe színekkel és textúrával!

Ebben a nyíltterű helyiségben a mézszínű fabútorok a szobát kényelmessé és hívogatóvá teszik. A fenyőasztal előnye, hogy ha megsérül a felszín, akkor le lehet csiszolni és újra le lehet lakkozni.

A fenyőpadok is tökéletesek a családi élethez, mivel az utolsó percben érkező vendégnek is lesz hol leülnie. Tökéletes spontán vacsorákhoz!

Legkedveltebb színek