Szeresd a rétegeket!

Egyre inkább többdimenziós életet élünk, a rejtett mélységek felfedik magukat, ha jobban odafigyelünk. Mondd el saját történetedet a designnal gazdag rétegezett hatás létrehozásával a színek, anyagok és bútorok segítségével.

Pasztell paletta

E trend fő színei a lágy, napos pasztellek gyerekkori nosztalgiával – ilyenek például a tojássárgája szín, a meleg terrakotta, a pirosas rózsaszín, a tojáshéj-kék és a lila tónusok.

A halvány pergamen- és homokszínhez hasonló meleg semleges színek nagyszerű komplementerek. Látni fogod, hogy ez a gyönyörű paletta felemelő és megnyugtató egyszerre.

Hogyan tudod megvalósítani?

A trend megvalósításához használj színcsoportokat, ne csak egy színt. Folytasd a tematikát finom semleges színű bútorok választásával, például világos faanyagokkal vagy mézszínű bükk bútorokkal. Még több réteget adhatsz a stílushoz anyagokkal és dísztárgyakkal – ez mélységet ad a helyiségnek.

Látni fogod, hogy ez a sokoldalú összeállítás tükrözi a kinti rohanó világot, míg a friss színpaletta gyönyörű, meleg légkört teremt, amelyben lazíthatsz.

Legkedveltebb színek