Rétegezz semleges színekkel, hogy felkeltsd az érdeklődést!

Könnyű elegáns semleges színösszeállítást létrehozni. Ha mélységet és érdekeset akarsz létrehozni, fesd a falakat meleg semleges színekre, mint az osztriga, kő és homok színe, ahogy ezt ebben a nappaliban is tették. Különböző textúrájú lakástextilek hozzáadásával, mint a selyem és a szőrme még több sokszínűséget lehet adni a helyiségnek.

Egységes modern arculat

Modern arculathoz használj hűvös semleges színű bútorokat törtfehér színben! Itt a csiszolt cementpadló felfelé tükrözi a fényt, amely a szobában itt-ott megvillan és így növeli a térérzetet. A padló a mennyezet színét is visszatükrözi így összekapcsolva a szoba különböző részeit.

Elegáns befejezés

Ha melegséget adnál egy nagy helyiségnek, használj természetes anyagokat, mint a fabútorok, a pamutpárnák és a puha gyapjú takarók!

Meglátod, hogy a különböző szürke árnyalatok és a változatos textúrák érdekessé teszik a szobát, ezzel bizonyítva, hogy a semleges színösszeállításba nem szükséges merész hangsúlyos színt tenni. Ha viszont szeretnél kontrasztot, akkor az igazán elegáns befejezéshez jó ötlet, ha adsz hozzá néhány fekete kiegészítőt.

Legkedveltebb színek