Nappal és éjszaka

Az otthon egyik leginkább használt helye az egyterű konyha-ebédlő, amelynek ugyanúgy meg kell felelnie a nappali életvitelnek, mint az esti vendéglátásnak.

Így a színpaletta kiválasztásakor fontos arra gondolni, hogy milyen módon fognak a színárnyalatok egy felnőtt vacsoraparti esetén vagy hét közben a házimunkák elvégzésének háttereként kinézni.

Sorakoztass fel több stílust!

Itt a tompa sötét rózsaszín erős, merész feketével lett párosítva. Ez a rózsaszín tökéletes, vidám színárnyalatot nyújt nappal, ugyanakkor elegáns atmoszférát biztosít estére. A fekete segít a rózsaszínt kiegyensúlyozni, és biztosítja, hogy a helyiség komoly és kifinomult, ugyanakkor energikus és vidám maradjon.

Könnyedén elegáns

Fokozd ezt az elegáns színösszeállítást semleges színű bútorokkal és felületekkel, mint a sötét fa színű szekrények és a fémből készült munkafelületek!

Az arculat felerősítéséhez használd a sötét rózsaszínt a lakástextilekben, például egy rózsaszínű vagy mély bordóvörös keleti szőnyeggel. Kiegészítőként díszíts friss virággal és teamécsessel - itt az idő, hogy megtervezd a következő vacsorapartit!

Legkedveltebb színek