Hozz létre egy olyan arculatot, amelyet mindketten szerettek!

Más a dekorálási stílusod, mint a partneredé? Talán egyikőtök a pompás nőies színárnyalatokat szereti, amíg a másik a férfiasabb megjelenésért sóvárog. Ez ne gátoljon meg abban, hogy olyan arculatot hozzatok létre, amelyet mindketten szerettek -- az egyik kulcsirányzatunk 2015-ben az emberek közti különbségek ünnepléséről szól, miközben a harmonikus arculat létrehozását segíti elő.

Gondolkodj kreatívan!

Tedd magadévá ezt a trendet a hálószobában a férfias és nőies színek meglepően ügyes összekombinálásával. A sötét, érzéki színárnyalatok, mint a khaki, palaszürke és a zöldeskék tökéletesen illik az olyan világos színekhez, mint a szilvakék, púder rózsaszín és a tejfehér. A férfias és a nőies színárnyalatok eme tradicionális kombinációja klasszikus és elegáns stílust teremt.

Ünnepeld a különbségeket!

Emeld ki a kiegészítőket, hogy azt hangsúlyozzák, ami neked és neki is fontos! Itt külön fényképek vannak az ágy fejlapja fölé helyezve. Puha rózsaszínű virágokat is tehetsz az egyik éjjeliszekrényre és férfias illatú gyertyát a másikra. A két olyan különálló arculattal, amely tökéletesen illik egymáshoz, nyugalmas menedéket hozol létre, amelyben mindketten szerettek majd lenni.

Legkedveltebb színek