Több kevesebből

Bizonyára mindenkinek tetszene, ha ugyanannyi festék több falfelületre lenne elég. Ez az ötlet „Planet Possible” programunk mozgatórugója, ez az a cél, amelyért minden nap dolgozunk.

Olyan magasabb minőségű festékek megalkotásán dolgozunk, amelyek több felület lefedésére elegendőek, és ezen felül tartósabbak is. Használd útmutatónkat a szükséges festékmennyiség kiszámításához, és ismerd meg, milyen kevés is elég a tökéletes, mosható fedés kialakításához. Mindez kevesebb ráfordítással jár vásárláskor és hosszú távon egyaránt. Ez egyben környezetbarát megoldás is, hiszen kevesebb erőforrás felélését igényli. Ez pedig olyan pozitív eredmény, amelyre rendkívül büszkék vagyunk.

De a keletkező hulladék mértékének csökkentéséért folytatott harcunk ezzel korántsem ér véget. Termékeink csomagolását is lecseréljük, hogy minden korábbinál kevesebb anyagra legyen szükség festékesdobozaink gyártásához. Azon dolgozunk, hogy festékesdobozaink 100%-ban újrahasznosított anyagokból készüljenek – a címkétől kezdve a dobozzal bezárólag. Ráadásul olyan dobozokat gyártunk, amelyeket ismét fel lehet használni, miután elfogyott belőlük a festék, ezzel biztosítjuk, hogy életciklusuk ne érjen véget az otthonod felújításával.

Jobb minőségű festék a tisztább levegőért

Vízbázisú festékeink szagtalanok, így Ön szabadabban lélegezhet.

Napról napra új módszereket találunk az innovációra. A hagyományos oldószerek vízzel való helyettesítésével olyan gondosan megtervezett festékeket gyártunk, amelyek kíméletesebbek veled és a környezettel egyaránt. Vízbázisú festékeink nem csupán szagmentesek, de a levegőben található szennyeződésekkel sem lépnek reakcióba, vagyis tisztább levegőt biztosítanak mindannyiunk számára.

És ez még nem minden: mivel festékeink vízben oldódnak, az ecseteket festés után megmoshatod a mosdóban, majd egy törlővel meg is száríthatod őket, tehát nincs szükség lakkbenzinre vagy hígítóra. Egyszerűség és fenntarthatóság: bármilyen szempontból nyerő párosítás. Olvass utána vízbázisú festékeink előnyeinek!

Közösségek támogatása a Föld minden szegletében

„Let’s Colour” projektjeink célja, hogy átalakítsuk és új színekbe öltöztessük a világ különböző tájain található élettereket.

Nemzetközi márkaként kihasználjuk jelenlétünket, hogy a világ minden táján segítsük a rászoruló közösségeket. Hiszünk benne, hogy festékeink jóval többre képesek, mint színeket csempészni otthonod falaira: „Let's Colour” projektjeinkkel Ázsia, Afrika, Európa és Dél-Amerika különböző pontjain található olyan terek átformálásán és megújításán dolgozunk, ahol a legnagyobb szükség van ránk.

Lelkes önkéntesek, neves művészek és nagyköveteink egyre növekvő csapata segítségével több ezer liter festéket ajánlottunk fel e programokon keresztül, hogy közelebb hozzuk az embereket egymáshoz, és megszínesítsük életüket. Tekintsd meg, hogyan tesszük jobbá az emberek életét a színeken keresztül!