Nézd ki, oszd meg, fess! Bemutatjuk az új Dulux Visualizer alkalmazást!


Egy találó szín teljesen megújíthatja az otthonodat és a hangulatodat, ezért tettük egyszerűvé és szórakoztatóvá az ideális festékszín megtalálását az új Dulux Visualizer alkalmazás segítségével.

Visualization
Visualization

Nézd ki

Az új alkalmazásunkban több száz színnel játszhatsz, és a falakat kifestheted a képernyőn, így kedvedre kísérletezhetsz, amíg megtalálod a tökéletes színösszeállítást.

Miután letöltötted az ingyenes alkalmazást az iPhone vagy Android eszközödre, pásztázz körbe az eszközzel abban a szobában, amelyet ki szeretnél festeni, és kövesd végig a megújulást azonnal, vagy pedig mentsd el képként vagy videóként. Egyszerűen koppints a képernyőre annál a falnál, amelyiket ki szeretnéd festeni, és máris különféle színekkel varázsolhatod újjá.

A zseniális Színkiválasztó technológiával a környező világból meríthetsz ihletet. Egy színes párnától kezdve a kedvenc festményedig bármi inspirálhat. Amint megtaláltad az ideális színt, az alkalmazással rögzítheted, amely hozzápárosítja a megfelelő Dulux színt és azonnal megjeleníti a falaidon. A lehetőségek végtelenek!

Home screen
Home screen

Oszd meg

Ha nem tudod eldönteni, melyik színt válaszd, mentsd el ötleteidet, és oszd meg családtagjaiddal és barátaiddal. Ezt gyorsan és egyszerűen megteheted, ők pedig visszaküldhetik neked az ő általuk javasolt színeket. Vagy ha egy szakember véleményére lennél kíváncsi, a szoba kifestésével kapcsolatos ötleteidet akár egy lakberendezővel is megoszthatod.

Product
Product

Fesd le

Miután megtaláltad a tökéletes színösszeállítást, az új Dulux Visualizer a munkát is megkönnyíti. Az alkalmazáson keresztül megkeresheted a megfelelő terméket és a legközelebbi üzletet, így rövid időn belül valóra válthatod a kialakított terveidet.

A Dulux hisz abban, hogy a színek erőteljes érzelmeket váltanak ki az emberekből, ezért fontos, hogy örömmel és magabiztosan válaszd ki falaid színeit. Ráadásul közben nagyszerűen szórakozhatsz is!

Töltsd le most az új Dulux Visualizer alkalmazást, és élvezd a színek feltáruló világát!