Dulux EasyCare hero image Final
Dulux EasyCare hero image Final

Dulux EasyCare

Fedezd fel az első, víztaszító színes beltéri falfestéket!

Tiszta, ragyogó színek gond nélkül!

A Dulux EasyCare termékcsalád azok számára öröm, akik kényesek a tisztaságra és hosszú ideig makulátlan falakra vágynak.

A Dulux EasyCare az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú beltéri falfesték, mely egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba. Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről gyerekjáték a kosz eltávolítása!

Falaink a használat során extrém hatásoknak vannak kitéve. Por, sár, ráfröccsenő folyadék, gyerekrajz - csak néhány a függőleges felületekre leselkedő veszélyek közül. A falrengető események nem tűnnek akkora csapásnak, ha tudjuk, hogy a Dulux EasyCare mindig kihúz a pácból.

Elég, ha egyszerűen áttöröljük a falat, és a kisebb balesetek nyom nélkül eltűnnek, nem kell új helyre akasztani a képeket vagy szekrényt tolni a foltok elé. Nagy előny tud lenni egy olyan festék, amelyik lehetővé teszi, hogy akkor fessünk, amikor megújulni szeretnék, ne akkor, amikor egy nem várt esemény rákényszerít.

Dulux EasyCare - Állja a sarat!

Duluy EasyCare baby
Duluy EasyCare baby

Kifröccsent a kávé, a kóla, esetleg gyümölcslé került a falra? A legjobb családokban is előfordul. A gyerekek rajztáblának hiszik a falakat és ott élik ki kreativitásukat? Hagyjuk őket kibontakozni. A szebb alkotások maradjanak, a kevésbé sikerülteket távolítsuk el nedves ronggyal!

Hidrofób beltéri falfesték

Dulux EasyCare hidrofob
Dulux EasyCare hidrofob

Víztaszító technológiájának köszönhetően ellenáll a folyékony szennyeződéseknek és megóvja a bevonatot attól, hogy bármit túlságosan magába szívjon. A folyékony foltokat apró gyöngyökbe rendezve lepergeti a falról, amely ezután vizes, enyhén mosószeres szivaccsal lemosható. Takarítás után festék nem távozik a falról, a színek pedig többszöri tisztítás után is élénkek, ragyogóak maradnak!

10x ellenállóbb

Dulux EasyCare ellenallobb
Dulux EasyCare ellenallobb

Az EasyCare színes beltéri falfesték túlteljesíti az MSZ EN 13300:2001 szabvány legmagasabb osztályainak követelményeit. A nedves dörzsállóság szerint 1. osztályba sorolható festékek 200 dörzsciklus utáni rétegvastagság vesztesége nem haladhatja meg az 5 μm-t (micron). A Dulux EasyCare rétegvastagság vesztesége 200 dörzsciklus után 1,3 μm (az ÉMI-TÜV SÜD Kft. KERMI osztályának vizsgálata alapján), 2000 dörzsciklus után 10 μm (az Instytut IMPiB Gliwicach vizsgálata alapján).

Matt falfelület

Dulux EasyCare matt
Dulux EasyCare matt

A mosható falfestékek általában nem matt felületet adnak, hiszen egy selyemfényű, vagy fényes felületről könnyebb eltávolítani a szennyeződéseket. Viszont a felületi hibákat is kiemelik az ilyen festékek, éppen ezért kedvelik a fogyasztók inkább a matt festékeket. A Dulux EasyCare hibátlan, mosható, matt felületet ad.

Kiadós és cseppmentes

Dulux EasyCare small icons 1
Dulux EasyCare small icons 1

1 liter falfesték 1 rétegben akár 16 m2 felület kifestésére is elegendő jól előkészített felület esetén.

Könnyen és cseppmenetesen felhordható, így már festéskor is kevesebb szennyeződéssel és kosszal kell számolnunk. Elég a legszükségesebb óvintézkedéseket megtennünk - takarófólia és maszkolószalag segítségével - és már kezdhetjük is a munkát. Ezt nevezzük mi gondtalanságnak!

Kiváló fedőképesség, lég- és páraáteresztő felület

Dulux EasyCare small icons 2 V2
Dulux EasyCare small icons 2 V2

A Dulux EasyCare festékeivel dolgozni nem nagy macera. Akár profira bízzuk, akár mi végezzük a munkát, ha a javasolt előkészületi munkákat elvégeztük, a 2 réteg felfestése után tökéletes, homogén felületet fogunk kapni.

Az innovatív receptúra hagyja a falat lélegezni, így a felület páraeteresztő képességű lesz. A lég-és páraáteresztő képességet az Émi-Tüv Süd Kft. KERMI osztályának vizsgálata is megerősítette.

Dulux EasyCare színpaletta

Dulux EasyCare football kid
Dulux EasyCare football kid

Erősek és semlegesek, teltek és szerények, karakteresek és visszahúzódók. Palettánkról te is megtalálod a kedvedre való színt és festéket, amely a foltokat taszítja, téged viszont elcsábít. Ha ezt használod, biztos lehetsz benne, hogy nagy baj nem érhet, a falak egy kis baleset után éppoly makulátlanul ragyognak majd, mintha frissen festették volna őket.