Urbazis csillag

A gyerekek imádnak felfedezni. A csillagok és az űr titkai szinte mindenki fantáziáját megmozgatják. Már a végtelen mindenségről gondolkodás is fejleszti a képzeletet. Ez a szoba fantasztikus módon hozza meg a gyerekek kedvét. hogy rácsodálkozzanak az őket körülvevő világra.

Nehézségi fok: 2/5
Időigény: egy hétvége

Rendelj meg hozzá mindent csomagban!
Urbazis henger

Lépésről lépésre

1) Pakolj össze a szobában, gondosan takarj le mindent és Te is viselj régi, koszolható öltözetet és sapkát.
2) Fesd ki a szoba három falát Dulux EasyCare Hajnali menedék, a negyediket Dulux A Nagyvilág Színei Sarki Éjszaka árnyalattal a használati utasítás szerint.
3) Hígítsd fel 1/3 festék 2/3 víz aránnyal egy keveset Dulux EasyCare Türkiz talizmán és a Dulux EasyCare Holdviola árnyalatokból.

Urbazis tejut

4) Egyszerre egy színt használva márts két kis ecsetet a felhígított festékbe és a sötét fal felé tartva ütögesd össze őket. Ismételd meg színenként a tökéletes galaxis hatás érdekében.
5) A fal teteje felé haladva hasznáj egyre kevesebb Dulux EasyCare Holdviola árnyalatot, végezetül válts teljesen a Dulux EasyCare Tiszta fehérre.
6) Márts Dulux EasyCare Tiszta fehérbe egy fültisztítót pöttyöz vele a falra nagyobb csillagokat, egy keményebb papírlap élét használva tedd még ragyogobbá az égitesteket.
7) Várd meg míg megszárad és indulhat a küldetés.

Urbazis stuff

A szükséges festékek és eszközök:

Dulux EasyCare Hajnali menedék
Dulux A Nagyvilág Színei Sarki éjszaka
Dulux EasyCare Holdviola
Dulux EasyCare Türkiz talizmán
Dulux EasyCare Tiszta fehér
2 db Dulux henger
2 db kis méretű ecset (4-10mm művészecset)
takarófólia
létra
fültisztító
vékony műanyag lap vagy keményebb papír

Nyomtatható utmutató

További gyerekszoba ötletek

Dulux UK films Szuperhős hero image

Szuper szoba egy igazi szuperhősnek

Ha gyermeked egyik este a vacsoránál felkiált: "Szuperhős vagyok!", ne habozz sokáig! Készíts neki egy igazán vagány szuperhős rejtekhelyet!

Dulux UK films Dzsungel hero image

Dzsungel kaland

A gyermekek imádják az egzotikus állatok és az izgalmas dzsungel világát. Alakítsd át gyermeked szobáját egyedi dzsungel odúvá, hogy ezt a különleges világot ne csak a könyvekből és filmekből ismerje!

Dulux UK films Álmodozó hero image

Mert az álmok igenis valóra válnak!

Egy kisgyermek folyamatosan álmodozik arról, hogy a történetek főhőseivel együtt utazik mesebeli tájakra és csodás kalandok részese. Segíts neki megteremteni egy olyan fantáziavilágot, amelyben gondtalanul álmodozhat.