CF16 év színe section 1

A mindkét irányba tekintés átfogó trendjét jól érzékeltető szín keresésekor azt láttuk, hogy a 2016-os év minden kulcstrendjének közös eleme az arany. A Sötét és világos "arany órája", az Örökség és jövő trendjében megjelenő arany - a régi mesterek festményein és a modern dizájntrendekben egyaránt. A sárgák széles palettájáról körültekintően választottuk ki azt az egy aranyszínt, amely a legjobban megragadja az előttünk álló év színtrendjeinek aranyos felhangját.

CF16 év színe section 2

Az arany és az aranyárnyalatok mindenhol megjelennek a dizájn világában. Visszatérő színről van szó, és az anyag- és formatervezési vásárokon, de ugyanígy a grafikai dizájnban és az építészetben, a divatban, a szépségiparban és a lakberendezésben is újra és újra felbukkan. Úgy érezzük, ez egy gyönyörű új lépés, természetes fejlődés és átmenet a réznarancsból, amely a 2015-ös Év Színe volt. Olyan színpalettát terveztünk, amely szépen harmonizál a 2016-os Év Színével egy hangsúlyos hatás, könnyed kombináció vagy valami sokkal meglepőbb létrehozásához.

A 2016 Év Színe színpaletta színei:

Tudj meg többet a 2016-os színtrendekről:

CF16 hero image

Dulux Colour Futures 2016

Ebben az évben kivételes útkereszteződéshez érkeztünk az időben. Nagyon érdekes ponton állunk, ahonnan a hagyomány és a modern innováció előnyeit egyaránt láthatjuk, ahol az ellentétes vélemények és nézetek mérlegelése minden eddiginél fontosabb.

CF16 év színe hero image

2016 Év Színe, az Okker arany

A mindkét irányba tekintés átfogó trendjét jól érzékeltető szín keresésekor azt láttuk, hogy a 2016-os év minden kulcstrendjének közös eleme az arany.

CF16 örökség és jövő hero image

Örökség és Jövő

Ötletelésünk kiindulópontja a következő volt: "Ismerned kell a múltadat ahhoz, hogy tervezhesd a jövődet." A mai globális márkák nagy hangsúlyt helyeznek múltjuk felfedezésére és megjelenítésére.

CF16 szavak és képek hero image

Szavak és Képek

A vizuális telítettség korában élünk, ahol minden pillanatot rögzítünk és megjelenítünk a közösségi médiában. Így a mennyiség uralkodik a minőséggel szemben, és a túlcsorduló mennyiség miatt a képek leértékelődnek.

CF16 sötét és világos hero image

Sötét és Világos

2016 egyik kulcstrendje a sötétség fontossága. A Föld órájának bevezetése, amikor világszerte milliók kapcsolják le a lámpát ugyanazon a napon, megmutatta, milyen nagymértékben érint mindannyiunkat a fényszennyezés.

CF16 kötöttség és ellazulás hero image

Kötöttség és Ellazulás

A kereteinkből való kitörés egyre vonzóbbnak tűnik, ha meg akarjuk találni önmagunkat a modern világban. Az irodai dolgozók reggeli táncpartikra mennek munka előtt.

CF16 A múlt színei hero image

A múlt színei

A színelemzés története. Nézd meg, hogyan fejlődtek a színek az évek során.